Hoe en wat?

In overleg met onze klanten maken we een wensenlijst

Op basis van die wensenlijst maken we een projectplan

Plus een heldere planning (we kunnen snel)

Plus een heldere doelstelling

Plus een deadline

Zijn we het met elkaar eens, dan gaan we aan de slag

Jubilarisboek: Er is een jubilaris in een middelgroot bedrijf en Zimbler maakt het jubileumboek. Een schrijver/fotograaf van Zimbler gaat dan op pad met de jubilaris om foto’s te maken van belangrijke plekken, er worden interviews gedaan met naaste medewekers en uiteraard komt ook de directeur aan het woord. De Zimbler-vormgever zorgt voor een mooie lay-out en een kleine maand later kan er al een prachtig boek op maat liggen. Full-color, een bladerboek, een koffietafelboek, op maat gemaakt. Dat is een cadeau waar je blij van wordt.

(Levens)verhalen op maat: Oma wordt tachtig en wil zo vreselijk graag haar levensverhaal aan haar kinderen vertellen. Maar ze heeft lang geleefd en veel meegemaakt, dus hoe vang je zo’n verhaal? Met een Zimbler-schrijver. Die komt op bezoek, de fotoalbums worden opengeslagen en in overleg wordt een selectie gemaakt van de veertig meest bijzondere foto’s. Die komen in het boek. Met onderschrift van oma. Uiteraard vertelt oma ook over haar leven, over haar liefdes, haar avonturen, ook dat komt in het boek. Zo wordt het meer dan alleen maar tekst. Zo wordt het een tijdsbeeld, toen en nu. Op maat gemaakt, naar wens vormgegeven.

Een originele verjaardag. Stan is jarig. Hij wordt tien. Maar hij zit alleen maar te gamen en kan alleen verzinnen dat hij naar een gamehal wil. Zimbler maakt een feestje op maat. Met een Verdrag van Vrienden, een gedeelde queeste, raadsels die moeten worden opgelost, een schat die moet worden gevonden. En een wachtwoord natuurlijk. Een feest als een verhaal, een verhaal van een feest, gemaakt in samenwerking met Zimbler.

Columns, elke maat elke vorm elke toon: Zimbler heeft er de schrijvers voor. Door de wol geverfde journalisten, kinderboekenschrijvers, gelauwerde romanciers: Zimbler biedt columns op maat.

Personages op maat. Een kleine, dynamische biowinkel heeft een prachtig logo, een fraaie bedrijfsfilosofie, maar nog niks wat echt opvalt. Nog niks wat de klanten echt bindt. In samenspraak met Zimbler wordt er een verhaal bedacht. Wordt er advies gegeven. Wordt er een personage verzonnen dat voortaan als een mascotte het voortouw mag nemen. Originaliteit gegarandeerd.

Een gepersonaliseerd (kinder)verhaal: Roos is jarig en ze houdt erg van detectives. Enige nadeel: ze heeft ze allemaal al gelezen en gezien. Haar grootste held? Een stoere vrouw met een feilloze karatekick van een Deense auteur. Zimbler kan helpen: In samenspraak met de opdrachtgever wordt Roos de held van haar eigen verhaal. Geen invuloefening, maar een echt verhaal met Roos in de hoofdrol.

Een gepersonaliseerd prentenboek: Omdat Zimbler werkt met ├ęchte kinderboekenillustratoren en echte auteurs, zal een prentenboek op maat gegarandeerd iets bijzonders opleveren. Dus geen Nijntje met op de stippellijntjes de naam van de jarige. Maar een helemaal eigen verhaal.